Skip to Content


Deachterhoekinbedrijf.nl> Sitetips
Home > Kantoor artikelen

Kantoor artikelen (Subscribe)

Links

Boekhandel Rutgers

http://www.boekhandelrutgers.nl/Nieuws/Nieuws

Boekhandel Rutgers is in 1929 begonnen als drukkerij annex boekwinkel. Dit familiebedrijf wordt inmiddels geleid door de derde generatie.

Review It Rate It Bookmark It

Flex Kantoorartikelen

http://www.flexkantoorartikelen.nl/Default.aspx?CategoryID=44659

Van kantoorartikelen, bureaustoelen tot complete inrichtingen, drukwerk, soep, koffie, thee: Flex Kantoorartikelen heeft voor u de totale oplossing.

Review It Rate It Bookmark It

Kangoro KTC

http://www.kangaro-ktc.com/Nederlands/index.html

Sinds 1980 staat Kangaro KTC bekend als fabrikant en merkenhuis. In Deventer staat het distributiecentrum en hoofdkantoor. In 2009 zijn voor de Benelux markt een strategische samenwerking aangegaan met Procura NV SA die dezelfde handelswijze heeft KKTC echter wel met haar eigen gezicht.

Review It Rate It Bookmark It

Klein Beernink

http://www.kleinbeernink.nl/pages/home

Klein Beernink is een familiebedrijf, sinds 1882 gevestigd te Deventer. Een professioneel geleide organisatie met medewerkers, die hun best doen om voor u het werken zo aangenaam mogelijk te maken.

Review It Rate It Bookmark It

Koks Gesto

http://www.koksgesto.nl/

Koks Gesto is uw partner en leverancier in het primair onderwijs met als basis een breed pakket schoolmaterialen. Het assortiment is sterk gericht op onderwijsvernieuwing, waarbij voorlichting, deskundigheid en service centraal staan.

Review It Rate It Bookmark It

Nienhuis

http://www.nienhuis.com/

Wij hebben het in de ruim 75 jaar van ons bestaan altijd als vanzelfsprekend beschouwd dat wij onze materialen produceren op basis van een brede maatschappelijke verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Wij passen natuurvriendelijk hout toe, hanteren de hoogste normen voor veiligheid en milieubescherming en garanderen maximale kwaliteit.

Review It Rate It Bookmark It

Office Organisatiemiddelen

http://www.office-orga.nl/alles-voor-uw-kantoor

Uw partner op het gebied van automatisering, copiers en printers, kantoorartikelen, telecommunicatie, en kantoorinrichting. Ons assortiment is breed, en onze dienstverlening is veelzijdig.

Review It Rate It Bookmark It

Overtoom

http://www.overtoom.nl/

Het zakelijk adres met alles voor kantoor, magazijn en werkplaats. 50.000 artikelen direct uit voorraad. Vandaag besteld, morgen in huis.

Review It Rate It Bookmark It

Roussac

http://www.rgh-nederland.nl/

Wij leveren via de erkende kantoorvakhandel, kantoormachine-en kasregisterhandel, boek-en detailhandel, inkoopcombinaties, distributeurs en groothandels in de Benelux.

Review It Rate It Bookmark It

Viking Direct

http://www.vikingdirect.nl/landingPageDisplay.do;jsessionid=00007Qgzkfv5yeDH36bBfp7wKXu:134khp6pj

Viking Direct is de toonaangevende leverancier voor al uw favoriete kantoorartikelen in heel Nederland. Viking Direct is onderdeel van het internationale concern Office Depot. Sinds 1994 is Viking Direct ook actief in Nederland en heeft ondertussen al een zeer grote klantenkring opgebouwd met het via postorder verkopen van kantoorartikelen.

Review It Rate It Bookmark It

WinkGroep

http://www.winkgroep.nl/

maakt werk van het inrichten van uw werkplek. U kiest smaakvolle meubels, de juiste wand- en vloerafwerking en kleuren die passen bij uw bedrijf. Maar uw kantoorruimte moet ook functioneel zijn. Wink is u daarbij graag van dienst.

Review It Rate It Bookmark It